Social Media Marketing

PËRFITIMET E MEDIAVE SOCIALE PËR BIZNESIN

➥Tërheqni klientët   ➥Merrni Feedback   ➥Rrisni fitimet tuaja

RRISNI PREZENCËN NE INTERNET

Tek InterMedia, përpiqemi të sjellim ide dhe strategji të shkëlqyera për çdo fushatë. Nga procesi i fillimit të idesë deri në lansimin përfundimtar, kemi një qasje komprehensive që përqendrohet në krijimin e përmbajtjes tërheqëse dhe drejtimin strategjik.
Konsultime në Media Sociale Merrni një konsultim të hollësishëm nga ekipi ynë i ekspertëve për të kuptuar në mënyrë të plotë prezencën tuaj sociale.
Krijimi i Përmbajtjes Gjeni suksesin përmes krijimit efektiv të mediave me vizuale dhe tekst origjinale dhe tërheqëse. Strategjia në Media Sociale Krijo një plan veprimi komprehensiv, i bazuar në të dhëna, që përcakton objektivat dhe qëllimet për prezencën e markës suaj në media sociale.

Mint

105

3 Postime në javë

4 Story në javë ( Telling, poll, ask )

Kontent i krijuar nga ne

Rose

250

5 Postime në javë

5 Story në javë ( Telling, poll, ask )

Kontent i krijuar nga ne

1 video Reels

Gold

350

7 Postime në javë

7 Story ne javë ( Telling, poll, ask, link )

3 Video Reels

Google Ads

Diamond

405

7 Postime në javë

7 Story( Telling, poll, ask, link )

4 Video Reels

Google Ads

Indetifikimi i biznesit tuaj (logo, vision, slogan, font)