Channel Manager

INTERMEDIA SHPK

Channel Manager + Room Management

InterMedia SHPK prezanton BookersDesk, një Channel Manager + PMS të avancuar, që e bën menaxhimin e dhomave tërësisht online dhe të menjëhershëm. Platforma jonë lejon rezervimet nga website-i pa komisione, duke rritur numrin e rezervimeve dhe shmangur përplasjet (overbooking). BookersDesk është themeli i menaxhimit efikas të një prone.
Me BookersDesk, sinkronizimi i pronave tuaja në shumë platforma rezervimesh do të jetë më i lehtë, duke siguruar që pronat tuaja të paraqiten në mënyrë konsistente në internet. Kontrolli i detajuar bën që menaxhimi i rezervimeve, disponueshmërisë dhe çmimeve të jetë i thjeshtë dhe efikas, duke ju mundësuar të përqendroheni në ofrimin e përvojave të jashtëzakonshme për mysafirët.
Funksioni ynë i përditësimeve automatike thjeshton punën tuaj, duke ju mbajtur të informuar në kohë reale dhe duke zvogëluar rrezikun e rezervimeve Overbooking. Në këtë mënyrë, BookersDesk ju ndihmon të maksimizoni të ardhurat dhe të optimizoni operacionet e pronës tuaj, duke ju dhënë qetësi dhe efikasitet në menaxhimin e saj

Moving Image

Platformat e Lidhura

Merrni rezervime direkte nga çdo platformë nëpërmjet BookersDesk.com

Na Kontaktoni

AVANTAZHET E CHANNEL MANAGER

Intermedia ju ofron:

Sinkronizim i informacionit të të dhënave.

BookersDesk - Channel Manager që ofron një sinkronizim të pronës tuaj me platformat e rezervimit Booking, Expedia, AllBookers, Airbnb, HotelBeds etj., duke siguruar që çdo ndryshim te çmimet, disponueshmëria dhe rezervimet të përditësohet në kohë reale në të gjitha platformat e rezervimit. Ky proces automatizimi eliminon gabimet manuale dhe rrit efikasitetin e menaxhimit të pronave tuaja, duke siguruar që informacioni është gjithmonë i saktë dhe i përditësuar. Me BookersDesk, ju do të keni kontroll të plotë dhe transparencë mbi të dhënat tuaja, duke optimizuar performancën dhe të ardhurat e pronës tuaj.

Shtimi i efikasitetit dhe zvogëlim i Overbooking

BookersDesk zvogëlon rrezikun e rezervimeve të dyfishta (overbooking) dhe optimizon disponueshmërinë, duke rritur efikasitetin operativ të pronave tuaja.

 Rrisni shitjet tuaja

 Kurseni kohë

  Thjeshtoni procesin e rezervimit

Raporte dhe Analiza të Avancuara

Përdorni raportet dhe analizat e avancuara për të marrë informacion të detajuar mbi pronën tuaj. BookersDesk ju ofron të dhëna të detajuara mbi performancën e pronës tuaj, duke ju ndihmuar të identifikoni tendencat dhe mundësitë për përmirësim.

 Maksimizoni rezervimet

 Rritni shpejtësinë e pagesës.

  Marketing.

  Faqe Interneti.

Rritje e shitjeve dhe maksimizim i performancës

Me sinkronizim të përditësuar dhe analizë të avancuar, BookersDesk ndihmon në rritjen e shitjeve dhe maksimizimin e performancës së pronave tuaja. Optimizoni strategjitë e çmimeve dhe disponueshmërisë për të arritur rezultate më të mira dhe të ardhura më të larta.

 Prezence e Larte

 Rritja e rezervimeve

  Analizë e detajuar