domaindot.al

Blini domainin .al per biznesin tuaj – Regjistro domain.al me domaindot.al

➥ DOMAINE .AL ➥ PLAN HOSTI ➥ WORKSPACE MAIL ➥ SSL ➥ WEB DISEGN

dOMAIN-HOSTIM-SSL

InterMedia SHPK regjistron domain .al .com.al .com dhe ofron cilësinë më të lartë për hostim webi dhe shërbime me çmime më të ulëta në treg. Ne ofrojmë shërbimi hoste për faqe interneti me servera të sigurise së lartë.

Ne jemi kompani që ofrojmë cilësinë tonë të jashtëzakonshme, përgjigjet e shpejta të mbështetjes online, performancë të larte serveri dhe të shërbimit të kujdesit ndaj klientit. Paketat tona janë të dizajnuara dhe personalizuara sipas kërkesës së klientëve.
Domaindot.al ju ndihmon per rritjen e prezences online.

PLANET E HOSTIMIT DHE CMIMET

Vetem.al

$9.99/ Yearly

1GB DISK SPACE

5GB BANDWIDTH

1 DYNAMIC SITE

cPanel

2 FTP ACCOUNTS

5 E-MAIL ACCOUNTS

24/7 SUPPORT

Mercury

$19.99/ Yearly

3GB DISK SPACE

20GB BANDWIDTH

2 DYNAMIC SITES

cPanel

5 FTP ACCOUNTS

10 E-MAIL ACCOUNTS

24/7 SUPPORT

Earth

$ €35.99 / Yearly

10 GB DISK SPACE

100 GB BANDWIDTH

UNLIMITED DYNAMIC SITES

cPanel

UNLIMITED FTP ACCOUNTS

UNLIMITED E-MAIL ACCOUNTS

24/7 SUPPORT

Mars

$71.88/ Yearly

100 GB DISK SPACE

200 GB BANDWIDTH

UNLIMITED DYNAMIC SITES

cPanel

UNLIMITED FTP ACCOUNTS

UNLIMITED E-MAIL ACCOUNTS

24/7 SUPPORT

TIRAN-1

$175.00/ Month

€100.00 Setup Fee

INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (4 THREADS) CPU

4 GB RAM

500GB (RAID 1) DISK SPACE

UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP

5 TB BANDWIDTH

VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL

FREE .AL/.COM DOMAIN

TIRAN-2

$225.00/ Month

€50.00 Setup Fee

INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (8 THREADS) CPU

8 GB RAM

1 TB (RAID 1) DISK SPACE

UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP

5 TB BANDWIDTH

VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL

FREE .AL/.COM DOMAIN

TIRAN-3

$ €250.00 / Month

€50.00 Setup Fee

INTEL XEON E.XX DUAL CORE 2.XX GHZ (8 THREADS) CPU

16 GB RAM

500GB (RAID 1) DISK SPACE

UP TO 5 FREE IPV4 (/29), 5 USABLE DEDICATED IP (RIPE) IP

5 TB BANDWIDTH

VIRTUALMIN GPL CONTROL PANEL

FREE .AL/.COM DOMAIN