PORTOFOLI JONE


Me mbi 1000 klientë me faqe interneti InterMedia SHPK tregon potencialitetin në teknologjin e informacionit duke patur numërin me të madh te websiteve në Shqipëri. Ne jemi krenar për arritjen gjatë viteve duke shtuar klientë të kategorive të ndryshme si hotele, makina me qera, agjensi imobiliare, agjensi turistike, faqe e- commerce etj, restorante, klinika dentare. Ne jemi të fokusuar me pasion në sektorin e turizmit në gjithë Shqipërinë duke ofruar shërbime informatike digjitale dhe marketingu për cdo lloje kategorie klientësh duke filluar nga hotele, resorte, vila, klinika dentare, agjensi turistike, agjensi makina me qera, restorante etj. Nisur nga kërkesat e klientëve ne kemi:20

Shërbime

1000 +

Klientë te kënaqur

600

Projekte
Websitet për klientët tanë: