Website

Planet dhe Çmimet

InterMedia SHPK ofron shërbime të specializuara në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e websiteve profesionale, duke përfshirë dizajnin dhe strukturimin e tyre në një mënyrë që të prezantohen sa më mirë në tregun lokal dhe global. Ekipi ynë i apasionuar jo vetëm zhvillon website, por gjithashtu ofron këshilla dhe udhëzime për strukturimin e konceptit të websiteve për biznesin tuaj. Ne ofrojmë shërbime të hostimit të sigurisë së lartë, duke përfshirë hapësira të ndryshme dhe certifikata SSL për të garantuar mbrojtjen e të dhënave tuaja në internet. Gjithashtu ofrojmë mirëmbajtje të vazhdueshme për websiten tuaj për të siguruar performancë dhe siguri konsistente. Për ndërtimin e website, ne përdorim metodat e fundit për të siguruar një performancë sa më të lartë dhe një eksperiencë të përshtatshme për përdoruesin. Shikoni klientët tanë dhe projekte te PORTOFOLI YNË. për të parë se si kemi ndihmuar biznese të ndryshme të rriten dhe të prezantohen në mënyrë efikase në internet.Shikoni klientët tanë tek

Moving Image

Planet e Çmimeve të Website

ZGJIDHNI WEBSITE TUAJ

Web Base


199€

Të gjitha planet Base përfshijnë

 Dizajn Bazik

 Mobile Responsive

  Logo Biznesi

 Webmail falas

 250 MB hapësirë ​​ruajtëse

  250 MB Bandwidth

  SEO

Porosit Tani

Web Standard


299€

Të gjitha planet Standard përfshijnë

 Dizajn Standard

 Mobile Responsive

  Slider Revolution

  Logo Biznesi

  2+ Webmails

  500 MB hapësirë ​​ruajtës

  500 MB Bandwidth + SEO

Porosit Tani

Web Business


399€

Të gjitha planet Business përfshijnë

 Dizajn Standard

 Mobile Responsive

  Slider Revolution

  Logo Biznesi

  2+ Webmails

  1 GB hapësirë ​​ruajtëse

  SEO + 10+ Web Faqe

Porosit Tani

E-Commerce


599-1199 €

Të gjitha planet E-Commerce përfshijnë

 Dizajn E-commerce

 Produkte të shumta

  Mobile Responsive

  Slider Revolution

  Logo Biznesi

  2+ Webmails

  SEO + 1 GB hapësirë

Porosit Tani

Portofoli Ynë

InterMedia SHPK ofron më shumë se thjesht zhvillimin e website-ve. Ne jemi partneri juaj strategjik për të ofruar zgjidhje të personalizuara dhe inovative që përputhen me nevojat unike të biznesit tuaj. Kjo na ka lejuar të krijojmë një reputacion të fortë si liderë në fushën tonë, duke garantuar që çdo projekt të ofrojë vlerë dhe rezultate të qëndrueshme. Ofrojmë shërbimin website për klientë të kategorive të ndryshme si hotele, makina me qera, agjensi imobiliare, agjensi turistike, faqe e-commerce, restorante, klinika dentare dhe shumë të tjera.
Jemi të përkushtuar me pasion në sektorin e turizmit në të gjithë Shqipërinë. Me një ekip të specializuar në shërbime informatike dixhitale dhe marketing, ne sigurojmë që çdo klient të përfitojë nga teknologjia më moderne për të rritur prezencën e tyre online dhe për të arritur sukses në sektorin e tyre.

Na kontaktoni!

Për cdo kërkes specifike për faqe interneti standarte apo e-commerce, na kontaktoni duke u konsultuar me specialistët tanë web-developer.