Rreth


InterMedia ShpK - Rreth nesh


InterMedia Shpk filloi me pasion në vitin 2006 si agjencia e parë e marketingut digjital e fokusuar në rritjen e industrisë së turizmit në Shqipëri, duke promovuar Shqipërinë si një destinacion të ri në tregun global të turizmit. Ne kemi zhvilluar platforma të ndryshme për të rritur rezultatet në turizmin dhe për të ndihmuar pronarët e biznesit.

Si agjenci, misioni ynë është të ofrojmë shërbime të marketingut digjital për të sjellë digjitalizimin në cdo biznes. Ne kemi një përvojë shumëvjeçare dhe një staf zhvillues në profesion dhe ekspertë nga përvoja. Çdo ditë ne zgjerojmë njohuritë tona në mënyrë që të zhvillojmë strategji më të mira dhe të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.

Icon

MISIONI JONË

Sjellim idetë në jetë me ndihmën e teknologjisë, kreativitetit dhe profesionalizmit. Ne ofrojmë shërbime teknologjie për çdo biznes.

Icon

VLERAT TONA

Ne vendosim klientin tonë të parin! Suksesi i tyre është detyra jonë. Çdo ditë ne zgjedhim të punojmë me ta dhe për ta, duke i vendosur nevojat e tyre në qendër të gjithçkaje.

Icon

VIZIONI JONE

Të ndërtojmë suksesin e klientëve tanë, duke i çuar ata në krye të tregut global dhe duke i bërë të dukshëm në çdo motor kërkimi.

Lidershipi Ynë

Edmir Cjapi

Co-Funder & CEO

Ori Citozi

Co-Funder & CFO