Karriera


Bashkohuni ekipit tonë


Si agjenci, misioni ynë është të ofrojmë shërbime të marketingut digjital për të sjellë digjitalizimin në cdo biznes. Ne kemi një përvojë shumëvjeçare dhe një staf zhvillues në profesion dhe ekspertë nga përvoja. Çdo ditë ne zgjerojmë njohuritë tona në mënyrë që të zhvillojmë strategji më të mira dhe të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.

Ne jemi në kërkim të individëve me mësim të shpejtë, shumë të motivuar, krijues dhe analitikë për t'iu bashkuar ekipit tonë.Kandidatët e interesuar duhet të kenë aftësi të mira në teknologjine e informacionit dhe marketingut. Aplikoni tani dhe na dërgoni CV-në tuaj në [email protected]

Icon

Software Devloper

Kërkojmë zhvillues të rinj Java / Springboot (Php / Laravel, Python) për të punuar në ekipin tonë. Kandidati duhet të shprehë dëshirën për të mësuar dhe për të punuar në projekte të vazhdueshme ose të reja.

Icon

Marketing

Kërkojmë kandidatë për të punuar në departamentin e marketingut. Kandidatët e interesuar duhet të kenë aftësi të mira në teknologjin e informacionit dhe marketingut.

Icon

Web Design/ Devloper

Kërkojmë dizenjues web dhe front-end për të punuar në ekipin tonë. Projektuesi i Uebit dhe UX/UI duhet të jetë i aftë të punojë në projekte të ndryshme në vazhdimësi dhe të reja duke përdorur modele të forta dizajni.