Booking Engine

Konvertime direkte të rezervimeve
(Hotele Zinxhirë)


Shndërroji shikuesit në rezervues me një sistem të fuqishëm rezervimi të drejtpërdrejtë i cili është i përshtatur për pronën tuaj dhe i përsosur për prenotime në grup dhe hotelet zinxhirë.


Një platformë për të menaxhuar të gjitha rezervimet.


Menaxhoni korporatat, FIT dhe grupet në një sistem rezervimi. E thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur, është i disponueshëm në kurse këmbimi të ndryshme dhe gjuhë të shumta, lejon mundësi të larmishme kërkimi dhe veçori të përparuara si prenotimi i një itinerari udhëtimi dhe hotele të shumta - ideale për prenotime në grup.Krijoni brandin tuaj


Sistemi i rezervimit BookersDesk është fleksibël dhe mund të personalizohet plotësisht për të përmbushur nevojat krijuese dhe operative të pronës ose zinxhirit tuaj. Karakteristikat e avancuara ju lejojnë të siguroni barazinë e normave ndërsa inkurajoni klientët të prenotojnë direkt..


Mënyra fleksible të pagesave.


Merrni pagesa përmes faqes së internetit nëpermjet një transaksioni plotësisht të sigurtë, ose pas mbërritjes. Sistemimi i rezervimit BookersDesk pa komision është i çertifikuar me PCI dhe bashkvepron me të gjitha menyrat kryesore të pagesave.


Mundesi të veçantë për Hotelet Zinxhirë.


Sistemi i Rezervimeve BookersDesk mund të shkallëzohet për të përmbushur nevojat komplekse të një zinxhiri me prona në destinacione të shumta përmes veçorive të përparuara si menaxhimi qendror, pamja e grupit (një hyrje) dhe raportimi i grupit sipas kërkesës. Ndihma ofrohet si në nivelin e korporatave ashtu edhe në atë të pronës.


Rezervimet celulare janë mjaft në dispozicion.


88% e përdoruesve ka të ngjarë të largohen nga faqja juaj e internetit nëse nuk është responsive me celularin. Imagjinoni të merrni një epërsi në fazën e prenotimeve dhe t'i humbni ato për shkak të një motori prenotimi të papërgjegjshëm! Për fat të mirë, ne kujdesemi për të me BookersDesk.