Channel Manager i Avancuar

InterMedia ofron një channel manager të avancuar, siç është BookersDesk, që lehtëson dhe automatizon menaxhimin e dhomave për hotelet.

Krijimi dhe Optimizimi i Llogarive

Ekipi ynë i specializuar ofron shërbime të specializuara për krijimin dhe optimizimin e llogarive në platforma si Booking.com, Expedia, Airbnb, dhe të tjera.

Krijimi i Website

InterMedia specializohet në zhvillimin e website-ve të personalizuara dhe funksionale që përputhen me identitetin dhe qëllimet e biznesit tuaj.

Rreth Nesh

Intermedia SHPK

Fondacioni ynë në vitin 2006 si agjenci pionere e marketingut dixhital shqiptar ishte një hap i rëndësishëm drejt pozicionimit të Shqipërisë si destinacion i preferuar në tregun global të turizmit. Në fokus kemi ndihmën ndaj pronarëve të hoteleve në përdorimin e platformave globale të agjencive turistike online (OTA), përfshirë allbookers.com, booking.com, duke integruar softuerin tonë menaxhues, Bookersdesk.com.

Mësoni më Shumë

SHËRBIMET TONA

Channel Manager + PMS


Programi ynë i rezervimeve dhe menaxhimit të platformave jo vetëm që lehtëson menaxhimin e tyre, por rrit dhe të ardhurat e pronës.


Optimizimi i Platformave

Renditja e pronës tuaj në platformat online të rezervimit është e rëndësishme dhe optimizimi i saj po ashtu. Përmirësimi ofrohet nga ne në mënyrë profesionale, duke siguruar performancë të lartë.

Zhvillimi i Website Profesional

Një website është kusht në tregun virtual të sotëm për të shfaqur efikasitetin tuaj dhe për të tërhequr klientë potencialë. Ofrojmë design të personalizuar që reflekton imazhin dhe vizionin tuaj.

Mbështetja dhe Përkushtimi Ndaj Klientit

Përkushtimi ndaj klientit është prioritet për ne duke e ofruar në kohë reale dhe me profesionalizëm.

Marketingu në Rrjete
Sociale

Përdorimi i rrjeteve sociale ju lejon të lidheni me klientët tuaj në mënyrë efektive duke zgjeruar ndikimin tuaj.

Domain dhe Hostim


Nëse kërkoni një domain të ri, InterMedia ofron zgjidhje të shpejtë dhe efikase për blerjen e domain-it tuaj të preferuar.

AVANTAZHET E CHANNEL MANAGER

Intermedia ju ofron:

Sinkronizim i informacionit të të dhënave.

BookersDesk - Channel Manager që ofron një sinkronizim të pronës tuaj me platformat e rezervimit Booking, Expedia, AllBookers, Airbnb, HotelBeds etj., duke siguruar që çdo ndryshim te çmimet, disponueshmëria dhe rezervimet të përditësohet në kohë reale në të gjitha platformat e rezervimit. Ky proces automatizimi eliminon gabimet manuale dhe rrit efikasitetin e menaxhimit të pronave tuaja, duke siguruar që informacioni është gjithmonë i saktë dhe i përditësuar. Me BookersDesk, ju do të keni kontroll të plotë dhe transparencë mbi të dhënat tuaja, duke optimizuar performancën dhe të ardhurat e pronës tuaj.

Lexo Më Shumë

Shtimi i efikasitetit dhe zvogëlim i Overbooking

BookersDesk zvogëlon rrezikun e rezervimeve të dyfishta (overbooking) dhe optimizon disponueshmërinë, duke rritur efikasitetin operativ të pronave tuaja.

 Rrisni shitjet tuaja

 Kurseni kohë

  Thjeshtoni procesin e rezervimit

Lexo Më Shumë

Raporte dhe Analiza të Avancuara

Përdorni raportet dhe analizat e avancuara për të marrë informacion të detajuar mbi pronën tuaj. BookersDesk ju ofron të dhëna të detajuara mbi performancën e pronës tuaj, duke ju ndihmuar të identifikoni tendencat dhe mundësitë për përmirësim.

 Maksimizoni rezervimet

 Rritni shpejtësinë e pagesës.

  Marketing.

  Faqe Interneti.

Lexo Më Shumë

Rritje e shitjeve dhe maksimizim i performancës

Me sinkronizim të përditësuar dhe analizë të avancuar, BookersDesk ndihmon në rritjen e shitjeve dhe maksimizimin e performancës së pronave tuaja. Optimizoni strategjitë e çmimeve dhe disponueshmërisë për të arritur rezultate më të mira dhe të ardhura më të larta.

 Prezence e Larte

 Rritja e rezervimeve

  Analizë e detajuar

Lexo Më Shumë

Na kontaktoni!

Misioni ynë kryesor si agjenci është ofrimi i shërbimeve të marketingut digjital të cilësisë së lartë, të projektuara për të ndihmuar bizneset në shumë industri të përfitojnë udhëheqës në treg. Me një ekip të specializuar dhe një përvojë disavjeçare, jemi të përkushtuar në përmirësimin vazhdimisht të strategjive tona për të siguruar shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë.

Domaindot.al

Regjistrari nr.1 i domaineve në Shqipëri

Hostim webi  

Planet tona hosting janë krijuar për të ndihmuar blogerët dhe bizneset e vogla të maksimizojnë praninë e tyre në internet.

Planet tona te hostimit

Zgjidhni zgjidhjen më të mirë për blogun, dyqanin tuaj online, portofolin ose aplikacionin në internet.Ne kemi një plan për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

Te gjitha Planet

Regjistrim Domain  

Gjeni emrin e domain-it dhe regjistrohuni online me regjistrar të akredituar nga AKEP. Ne nuk regjistrojmë vetëm domaine .al .com.al por dhe globale sipas kërkesave tuaja. Për kërkesa specifike na kontaktoni dhe ne ju shkruajmë.

.al €10.00   .com.al €12.99   .org.al €12.99   .com €9.90   .email €21.76

Transferoni domain-in tuaj me domaindot.al
Lista e domain-eve të disponueshëm

Web Dizajn  

Dedikuar klientëve për zhvillimin e faqes së internetit të cilësisë më të lartë, si në aspektin e dizajnit ashtu edhe në funksionet më praktike dhe SEO për motorët e kërkimit. Prezantoje veten online me një faqe interneti dinjitoze!

Planet Web

Planet e Çmimeve të Website

ZGJIDHNI WEBSITE TUAJ

Web Base


199€

Të gjitha planet Base përfshijnë

 Dizajn Bazik

 Mobile Responsive

  Logo Biznesi

 Webmail falas

 250 MB hapësirë ​​ruajtëse

  250 MB Bandwidth

  SEO

Porosit Tani

Web Standard


299€

Të gjitha planet Standard përfshijnë

 Dizajn Standard

 Mobile Responsive

  Slider Revolution

 Logo Biznesi

  2+ Webmails

  500 MB hapësirë ​​ruajtëse

  500 MB Bandwidth + SEO

Porosit Tani

E-Commerce


599-1199€

Të gjitha planet E-Commerce përfshijnë

 Dizajn E-commerce

  Produkte të shumta

  Mobile Responsive

 Slider Revolution

  Logo Biznesi

  2+ Webmails

  SEO + 1 GB hapësirë

Porosit Tani

Si funksionon për te arritur
suksesin e biznesit tuaj online?

Qëllimi jonë është zhvillimi dhe rritja e prezencës online të klientëve tanë.

Blini një Domain
Zgjidhni Planin e Hostimit
Bëni kërkesën për faqe interneti
Zhvillim Marketing dhe SEO

Social Media

RRISNI PREZENCËN TUAJ NE INTERNET

Dëshmia e Klientit

Vlerësimet e shërbimeve tona